Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
Πιστοποιήσεις
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

Η λίστα Συγκρίσεως σας περιέχει:
Ημιαυτόματο Βυθιζόμενο Κολωνάκι SCUDO-G 114-500
Ημιαυτόματο Βυθιζόμενο Κολωνάκι SCUDO-G 114-500

0,00EUR 0,00EUR

Αυτόματη Μπαριέρα - Μπάρα Κυκλοφορίας UP & DOWN (μέχρι 6μ)
Αυτόματη Μπαριέρα - Μπάρα Κυκλοφορίας UP & DOWN (μέχρι 6μ)

Η UP & DOWN είναι μία βασική αυτόματη μπαριέρα που προσφέρει έναν απλό και αποτελεσματικό έλεγχο πρόσβασης οχημάτων σε  μέρη όπου υπάρχει μικρή έως μέτρια κίνηση οχημάτων.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι τα εξής:

Χώρα Προέλευσης: Ιταλία

Συχνότητα Χρήσης: από ελαφριά έως μέτρια

Μήκος Βραχίονα:   Έως 6 μέτρα

Χρόνος Ανοίγματος / Κλεισίματος: Από 3 έως 8 δευτερόλεπτα

Ομαλή κίνηση με ηλεκτρονική επιτάχυνση ή επιβράδυνση του βραχίονα

Σύστημα αντιστροφής της κατεύθηνσης του βραχίονα σε περίπτωση πρόσκρουσης σε εμπόδιο

Μεγάλη επιλογή από αξεσουάρ (Φωτοκύτταρα, φωτεινός σηματοδότης, τηλεχειρισμός, μπουτονιέρα, βραχίονας με φώτα LED, κα)

Κύριες εφαρμογές του εν λόγω προϊόντος:

Περιμετρική πρόσβαση (κατοικιών, εγκαταστάσεις με χαμηλή έως μέτρια επισκεψιμότητα), χώροι στάθμευσης / πάρκινγκ


0,00EUR 0,00EUR

Σύστημα Διαχείρισης Χώρου Στάθμευσης/Παρκινγκ - αenαon
Σύστημα Διαχείρισης Χώρου Στάθμευσης/Παρκινγκ - αenαon

 

Αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας της URBANICA Α.Ε. στον τομέα των συστημάτων Parking είναι η ανάπτυξη ενός πολύπλευρου συστήματος διαχείρισης χώρων στάθμευσης, το αenαon. Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα αφορά χώρους στάθμευσης που έχουν χρέωση.

Με το αenαon ο ιδιοκτήτης του χώρου στάθμευσης μπορεί να είναι σίγουρος ότι η επένδυσή του θα του αποδώσει το μέγιστο δυνατό.

To αenαon, είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε πελάτη. Υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης τεχνολογίας barcode, δυνατότητα προσαρμογής κάμερας αναγνώρισης πινακίδας, καταμέτρηση οχημάτων και προβολή των διαθέσιμων θέσεων σε φωτεινή πινακίδα τεχνολογίας LED, και άλλες επιλογές που μπορούν να προκύψουν από τις απαιτήσεις του πελάτη

Το προσφερόμενο σύστημα διαχείρισης σταθμού αυτοκινήτων αποτελείται από συσκευές και εξοπλισμό που είναι σχεδιασμένο για την κάλυψη των αναγκών της αυτοεξυπηρέτησης.

Η λειτουργία είναι σχεδιασμένη ώστε κάθε περιστασιακός ή μόνιμος χρήστης να μπορεί να κατευθύνει ο ίδιος το όχημα του στην θέση στάθμευσης του Σταθμού Οχημάτων καθώς και να το περιλαμβάνει κατά την διαδικασία αναχώρησης.

Ο Εξοπλισμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την Λειτουργία και Διαχείριση του Σταθμού αφορά:

 • Μονάδες Εισόδου έκδοσης εισιτηρίων και ανάγνωσης καρτών
 • Μονάδες Εξόδου
 • Μπάρες Εισόδου – Εξόδου
 • Σύστημα αναγνώρισης και καταγραφής αριθμών κυκλοφορίας
 • Επαγωγικούς βρόγχους
 • Πινακίδες ένδειξης πληρότητας
 • Αυτόματες Μηχανές Πληρωμής
 • Πληροφοριακές πινακίδες πληρότητας
 • Χειροκίνητo Ταμείo
 • Ενδοεπικοινωνία με τις συσκευές Εισόδου – Εξόδου – Αυτόματα Ταμεία με το Κέντρο Ελέγχου
 • Κέντρο Ελέγχου με τον απαραίτητο εξοπλισμό Λογισμικό – Συσκευές
 • Κάθε όχημα που εισέρχεται στο σταθμό  εφοδιάζεται με το εισιτήριο εισόδου από τα τερματικά ελέγχου εισόδου. Κατά την έξοδο των οχημάτων οι κάτοχοι των οχημάτων είναι υποχρεωμένοι να επισκεφτούν τα σημεία αυτόματης πληρωμής του αντιτίμου στάθμευσης και στην συνέχεια να εξέλθουν από τον σταθμό μέσω των τερματικών ελέγχου εξόδου.
 • Η αρχιτεκτονική του συστήματος στηρίζεται στην επικοινωνία μεταξύ των συσκευών με πρωτόκολλο Ethernet όπως απαιτούν οι νέες τάσεις τεχνολογίας.

Αυτό δίνει στο σύστημα ευελιξία, σταθερότητα και μεγάλη ταχύτητα επεξεργασίας και αποτελέσματος προς τους χρήστες με την επιλογή διασύνδεσης και ενοποίησης πολλών χώρων στάθμευσης.
 
Επιπλέον είναι δυνατή η απομακρυσμένη παρακολούθηση αλλά και η επέμβαση για επίλυση προβλημάτων μέσω WAN & VPN, ADSL ή dialupconnection μέσο ISDN.
 
Το σύστημα περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και λογισμικό που απαιτεί η ελληνική νομοθεσία.

Το σύστημα αenαon φέρει σήμανση CE και είναι πιστοποιημένο κατά:

EN 60950-1:2006  +A1:2010  +A11:2009  +A12:2011
EN 60950-22:2006  +A11:2008

 


0,00EUR 0,00EUR

Αυτόματο Βυθιζόμενο Κολωνάκι EASY 115-500
Αυτόματο Βυθιζόμενο Κολωνάκι EASY 115-500

0,00EUR 0,00EUR

Σύστημα Διαχείρησης Χώρου Στάθμευσης/Παρκινγκ - MyPark
Σύστημα Διαχείρησης Χώρου Στάθμευσης/Παρκινγκ - MyPark

 

Αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας της URBANICA Α.Ε. στον τομέα των συστημάτων Parking είναι η ανάπτυξη ενός πολύπλευρου συστήματος διαχείρισης χώρων στάθμευσης, το MyPark. Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα αφορά χώρους στάθμευσης που δεν έχουν χρέωση αλλά προσφέρονται δωρεάν στους πελάτες συγκεκριμένων καταστημάτων.

Με το MyPark ο ιδιοκτήτης του χώρου στάθμευσης μπορεί να είναι σίγουρος ότι μόνο οι πελάτες της επιχείρησής του θα απολαμβάνουν το προνόμιο της δωρεάν στάθμευσης.

To MyPark, είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε πελάτη. Υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης τεχνολογίας barcode, δυνατότητα προσαρμογής κάμερας αναγνώρισης πινακίδας, καταμέτρηση οχημάτων και προβολή των διαθέσιμων θέσεων σε φωτεινή πινακίδα τεχνολογίας LED, και άλλες επιλογές που μπορούν να προκύψουν από τις απαιτήσεις του πελάτη.

Περιγραφή Ενός Τυπικού Συστήματος MyPark με barcode

Για να γίνει πιο κατανοητή η λειτουργία του MyPark  ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή ενός τυπικού συστήματος που χρησιμοποιεί τεχνολογία barcode

Ο χώρος στάθμευσης θα αποτελείται από μια είσοδο και μία έξοδο.

Η είσοδος θα διαθέτει μία μπαριέρα που θα λειτουργεί με επαγωγικούς βρόγχους και φωτοκύτταρα. Αυτό σημαίνει ότι τα εισερχόμενα οχήματα θα μπαίνουν ελεύθερα στο χώρο αλλά δεν θα μπορούν να βγουν από εκεί.

Ο οδηγός/πελάτης, θα προμηθεύεται, κατά την πληρωμή του λογαριασμού του, από το κατάστημα με ένα απόκομμα/εισιτήριο με τυπωμένο ένα μοναδικό barcode. Η δημιουργία, η εκτύπωση και η επικύρωση του μοναδικού barcode θα γίνεται από ένα λογισμικό το οποίο θα είναι εγκατεστημένο σε έναν Η/Υ εντός του καταστήματος.  Το προσωπικό του καταστήματος ή ο πελάτης πατώντας το μπουτόν θα εκτυπώνει αυτόματα ένα εισιτήριο με μοναδικό barcode όπου και θα το λαμβάνει ο πελάτης.

Η έξοδος θα διαθέτει μια μπαριέρα που θα έχει επαγωγικούς βρόγχους και φωτοκύτταρα και θα ενεργοποιείται από ένα τερματικό εξόδου. Μέσα στο τερματικό εξόδου θα υπάρχει ένας αναγνώστης barcode.
Κατά την έξοδό του από τον χώρο στάθμευσης ο πελάτης θα δείχνει το απόκομμα με το barcode στον αναγνώστη του τερματικού εξόδου και εάν το barcode είναι έγκυρο τότε η μπαρίερα θα ανοίγει.

Βασικός Εξοπλισμός

1. Τερματικό Εξόδου MYexTER.10: Ειδική, καλαίσθητη κατασκευή η οποία θα στεγάζει τον αναγνώστη barcode, οθόνη προβολής μηνυμάτων και ενδοεπικοινωνία για την εξυπηρέτηση του οδηγού.

2. Μπαριέρα: Ηλεκτρομηχανική μπαριέρα επαγγελματικής  χρήσης, με βραχίονα 3 μέτρα.

3. Λογισμικό και Εξοπλισμός barcode: Κατασκευή λογισμικού παραγωγής Barcode, ελέγχου και ακύρωσης του. Αναγνώστης barcode, εκτυπωτής, μπουτόν και κατασκευή κυκλώματος για να ενεργοποιεί την μπάρα κατά το άνοιγμα και κλείσιμο.

4. Επαγωγικοί Βρόγχοι: Λογική μονάδα και επαγωγικά καλώδια για αναγνώριση μεταλλικών όγκων. Οι επαγωγικοί βρόγχοι αποτρέπουν την είσοδο ή έξοδο περισσότερων του ενός αυτοκινήτου τη φορά. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπουμε την έξοδο πολλών αυτοκινήτων με ένα εισιτήριο barcode. Επίσης επιτρέπουν την ροή των αυτοκινήτων προς μία κατεύθυνση αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο την έξοδο των οχημάτων από τις δύο εισόδους.

5. Φωτοκύτταρα: Ζεύγος φωτοκυττάρων με τις βάσεις τους. Η χρήση φωτοκύτταρων λειτουργεί συμπληρωματικά στους επαγωγικούς βρόγχους και αποτρέπει το κατά λάθος κλείσιμο της μπάρας πάνω σε πεζό η σε μοτοσικλετιστή (δεν αναγνωρίζονται από τους επαγωγικούς βρόγχους) ή σε κάποιο σταματημένο αυτοκίνητο (σε πάρα πολύ σπάνιες περιπτώσεις).

Προαιρετικός Εξοπλισμός

1. Τερματικό εισόδου MYenTER.10: Διαθέτει οθόνη προβολής μηνυμάτων, κουμπί ανοίγματος της μπάρας, ενδοεπικοινωνία για την εξυπηρέτηση του οδηγού.

2. Μπουτονιέρα: Μπουτονιέρα τριών θέσεων (up-down-stop) για την απομακρυσμένη λειτουργία της μπαριέρας.

3. Σύστημα καταμέτρησης οχημάτων: Σύστημα καταμέτρησης οχημάτων και εμφάνιση ελεύθερων θέσεων σε φωτεινό πίνακα τύπου LED

4. Ηλεκτρονικός Υπολογιστής

5. Πινακίδες Ενημέρωσης του Κοινού για το Εγκατεστημένο Σύστημα

6. Φώτα LED: Φώτα LED (λεντοταινία) τα οποία προσαρμόζονται στο βραχίονα της μπαριέρας για καλύτερη σήμανση.

7. Κάμερες Παρακολουθησης (CCTV)


0,00EUR 0,00EUR


Με τα επιλεγμένα:
SSL Certificates